"Toužil jsem prospěti vědě a vlasti své."
Dr. Emil Holub


Výsledky přijímacích zkoušek

Výsledky přijímacího řízení pro školní rok 2023/2024 byly zveřejněny 28. 4. 2023 ve 13:15. Vzhledem k tomu, že jak v oboru čtyřletého, tak i osmiletého gymnázia bude jeden uchazeč konat jednotné přijímací zkoušky v náhradním termínu, bylo k 28. 04. 2023 přijato v obou oborech pouze 29 uchazečů.

Informace pro přijaté uchazeče

Zveřejněním seznamu pod přiděleným registračním kódem s výsledkem řízení se považují rozhodnutí o přijetí za oznámená, tudíž se nezasílají poštou. V případě zájmu si však můžete písemná rozhodnutí osobně vyzvednout v sekretariátu školy 2. 5. 2023 od 8 do 17 hod. Při této příležitosti lze rovněž odevzdat zápisový lístek.

Svůj úmysl vzdělávat se v dané střední škole uchazeč potvrdí odevzdáním zápisového lístku ředitelce příslušné školy, a to nejpozději do 10 pracovních dnů, které se počítají ode dne následujícího po dni oznámení rozhodnutí zveřejněním seznamu přijatých uchazečů. V případě, že zápisový lístek neodevzdá ve stanovené lhůtě, zanikají posledním dnem lhůty právní účinky rozhodnutí o přijetí tohoto uchazeče ke vzdělávání na dané škole.

Informace pro nepřijaté uchazeče

Rozhodnutí o nepřijetí si můžete vyzvednout v sekretariátu školy dne 2. 5. 2023 od 8 do 17 hod, jinak Vám bude zmíněné rozhodnutí zasláno následující den poštou. Zásilka se na poště ukládá po dobu 10 pracovních dnů, pak je považována za doručenou.

Pokud nebyl uchazeč přijat z kapacitních důvodů, může se proti rozhodnutí o nepřijetí písemně odvolat ředitelce školy do 3 pracovních dnů od vyzvednutí nebo doručení rozhodnutí. Doporučujeme konzultovat s vedením školy šanci na vyhovění odvolání ve Vašem konkrétním případě.

Pokud uchazeč nedosáhl požadovaného počtu bodů z testů, nevyhověl přijímacím kritériím pro 1. kolo přijímacího řízení, a tudíž nemá ani v rámci odvolacího řízení šanci na přijetí v rámci tzv. autoremedury.

Výsledky přijímacího řízení jsou ke stažení níže.

Čtyřletý obor – seznam přijatých

Čtyřletý obor – přehled bodů

Osmiletý obor – seznam přijatých

Osmiletý obor – přehled bodů

28.04.2023 / Mgr. Andrea Daňková
zpětarchiv
 
© 2015 | Gymnázium Dr. Emila Holuba
tvorba webových stránek: logo-mima