"Toužil jsem prospěti vědě a vlasti své."
Dr. Emil Holub


Na rozloučenou - SP

Ke konci školního roku přichází pro žáky částečné a jistě i zasloužené uvolnění. Písemky jsou dopsané, závěrečná zkoušení se chýlí ke konci a známky jsou téměř uzavřeny. V takovémto čase se třídy vydávají na různé výlety a jednotlivé kolektivy se stmelují...
Na naší škole se ovšem takto stmeluje i kolektiv studentského parlamentu, který se po školním roce plném práce a rozmanitých projektů, jako byly například školní lavičky, ročenky, sběr papíru, Halloween, přednáškový den nebo třeba No Backpack Day, vyrazil na celodenní výlet.
Dne 20. 6. 2023 jsme se tedy vydali do Hradce Králové, za zábavou a novými zážitky, které nás zase o něco více sblížily. Náš program byl nabitý a každý si v něm přišel na své. Na hradeckém koupališti Flošna jsme tak strávili celý den, přičemž hlavním bodem programu byl bowling, který samozřejmě nakonec neměl vítězů ani poražených. Vyšlo nám krásné slunečné počasí, které vybízelo ke sportování a koupání, kterému samozřejmě mnozí z nás neodolali. Takže jsme dopoledne strávili na volejbalovém hřišti, kde jsme pilně trénovali na paralympiádu, ve které bychom s našimi schopnostmi asi stejně neuspěli, ale snažili jsme se. Po vyčerpávajícím tréninku jsme se šli osvěžit na koupaliště, kde jsme zaútočili na místní tobogány. A následoval zlatý hřeb programu – bowling, který jsme si zpříjemnili dobrým obědem.
Tento výlet byl velice vydařenou akcí, přičemž bychom rádi poděkovali našemu pedagogickému dozoru Mgr. Martincové a Mgr. Rambouskové, které nás pečlivě střežily a připravily pro nás dokonalý program. Zároveň též děkujeme SRPŠ za finanční podporu této akce.
Já osobně jsem si den užila naplno a byl to pro mě neskutečný zážitek, naneštěstí to byl můj výlet poslední, avšak i tak velice přínosný. Myslím si, že náš studentský parlament má skvělý a nadějný kolektiv, který může lecčím přispět k rozvoji naší školy a pevně doufám, že svůj potenciál využije i v budoucnu... Děkuji tak tedy členům Studentského parlamentu Gymnázia Dr. Emila Holuba za krásné rozloučení s mým působením v tomto uskupení i s mým studiem na této škole.
Přeji hodně úspěšných projektů a krásných zážitků i v dalších letech studia!!!

 

 

27.06.2023 / Veronika Knížková 8. C
zpětarchiv
 
© 2015 | Gymnázium Dr. Emila Holuba
tvorba webových stránek: logo-mima