"Toužil jsem prospěti vědě a vlasti své."
Dr. Emil Holub


Nové lavičky

Do prostor naší školy přibylo 14 nových laviček. Ty se podařilo sehnat Studentskému parlamentu a vedení školy díky úzké spolupráci se SRPŠ. Jednou z hlavních funkcí Studentského parlamentu je zlepšovat prostředí naší školy, aby se v ní všichni cítili příjemně.

Nedostatečný počet laviček představoval velký problém řadu let. Proto Studentský parlament před více než rokem započal s projektem pod kódovým názvem „Zkvalitnění prostředí na GYHOLI - NÁKUP LAVIČEK PŘED UČEBNY 2022." Cílem bylo umístit je před učebny jazyků, výpočetní techniky a před laboratoře. Na tomto projektu se podíleli nejen letošní členové Studentského parlamentu, ale také ti minulí. Všichni jsme velice nadšení, že vám můžeme s radostí oznámit, že projekt „Lavičky" byl zdárně dokončen a výsledky našeho snažení můžeme už teď vidět na chodbách naší školy.

Velice děkujeme vedení školy a všem rodičům ve sdružení SRPŠ za finanční podporu projektu, ale také všem studentům, kteří se zapojili do jarního sběru papíru s názvem „Kdo nesbírá, nesedí," protože i oni se zasadili o to, abychom mohli projekt uskutečnit a dovést do zdárného konce.

Také na jaře roku 2023 bychom vás chtěli požádat o aktivní zapojení do sběru papíru – doufáme, že vás minulý projekt povzbudil a že letos budeme tedy moci zaznamenat ještě vyšší úspěšnost pořádané sběrové akce.

13.02.2023 / Monika Lacinová, Ivan Hlávka (6. C)
zpětarchiv
 
© 2015 | Gymnázium Dr. Emila Holuba
tvorba webových stránek: logo-mima